Vælg hold

Healings cirkel for begynder
Spirituelt udviklingsforløb over 4 aftner.

Visionen for dette forløb er – ”Din udvikling inden for det spirituelle”

Vi afprøver healing, clairvoyance, meditation og engle- og/eller tarotkort og vi skal styrke dit arbejde med dine guider.

Vi kommer omkring følgende:
- Hvilke evner har du?
- Hvordan kan du arbejde med det spirituelle?
- Hvem er dine guider i livet?

Du skal være åben for, at lære og have et ønske om at udvikle dig. Du må gerne være lidt skeptisk men, alligevel tænker ”det må jeg simpelthen vide mere om”.

Kurset er til din egen udvikling og en hjælp til, at få ting frem i dig selv som du har brug for at løsne op og/eller styrke. Du skal være villig til, at vi arbejder med dine svagheder og styrker i cirklen.

Cirklen er et lukket træningshold, hvor der kræves fortrolighed og diskretion fra alle parter. Cirklen er et lukket træningshold, hvor der kræves fortrolighed og diskretion fra alle parter.
Hvis cirklen fungerer godt sammen er der mulighed for yderligere et forløb over vinteren, det aftales med underviseren i slutningen af forløbet.

Pris er 900 kr. Indbetales på MobilePay Box nr.: 1721GR ved tilmeldingen - så er din plads garanteret. Hvis du lander på venteliste skal du vente med, at betale til jeg kontakter dig for om der bliver plads. Kommer der mange på venteliste – oprettes et ekstra forløb.

Maks. antal deltager i cirklen: 8 personer
Der serveres – kaffe/te/vand
Dato tirsdage: 17/8 - 31/08 - 7/9 - 21/9
Tid: 19.00-21.30
Vis beskrivelse
150 min.
Se datoer